Sova sängen

Allmänt
2012-02-16 @ 22:28:48
Kommentarer (5)
Börjar väl bli dags att krypa till kojs.
Ville spelar Skyrim och jag har gjort lite läxa. Riktigt svårt faktiskt. Det var Etik och Livsfrågor. De olika livsidealen och olika påståenden man skulle ta ställning till utefter dessa ideal. 
Jag satt mest som ett frågetecken. Ska fortsätta lite mer imorgon.

Nu är jag supertrött. Var ledig idag och jag tror även vi är lediga imorgon? Sen är det hemstudier hela nästa vecka och veckan/veckorna därpå är det ganska "många" prov. Stora i alla fall.

Hungrig är jag också. Stekte falukorv och kokade makaroner innan, men det var när Ville kom hem vid 17-tiden. Sen dess har jag inte ätit något mer. Jaja, jag överlever nog denna gången också :)

Nu ska jag gå och lägga mig i alla fall. Det brukar bli så att man blir liggande i sängen ett tag för att busa med katterna och föra intressanta konversationer med herrn i huset.


Nerd Herd

Allmänt
2012-02-16 @ 16:18:05
Kommentarer (0)
Ville har övertalat mig för någon vecka sedan att vi måste se Chuck. Jag som aldrig ens hört talas om det tänkte att nä, det ska vi nog inte. Ville har inte den bästa film/seriesmaken om man säger så ;)

Men jo, det skulle vi visst. Så jag gick med på det och hoppsan, det var kalasbra! :D
Vi sträckkollade nästan på säsong 1, säsong 2 gick av bara farten och nu är vi i slutet på säsong 3.

Så förra veckan fick han en tröja som jag gjort själv på http://spreadshirt.se. Den blev mycket uppskattad.
(tröttsamt, skulle egentligen visat en bild på den,
men kom på att jag inte hade någon så det får bli en annan gång.)




Så fint!

Allmänt
2012-02-16 @ 16:12:24
Kommentarer (0)
Så jäkla snygg tröja! Tycker det är skitsnyggt med en skjorta under på det viset också. Synd bara att de inte hade den i en mindre storlek. Allt som fanns var XXL och hur snygg den tröjan än är så kan jag inte sträcka mig så långt som att Mr V skulle vara en XXL. Typiskt.



Emellanåt roar jag mig med att kolla in olika sidor med små "pluttriga" saker. Typ ringar, nagellacksdesigner, halsband, dekorationer osv.
Har hittat några ringar och halsband som jag vill vill vill ha!







Yay! :D

Allmänt
2012-02-16 @ 14:16:38
Kommentarer (0)
Har fixat och donat lite (läs:mycket) med bloggen igår och idag. Tyckte den behövde sig en ommöblering och ett facelift. Är inte 100% nöjd, men å andra sidan, när är jag det när det kommer till bloggar? ;)